Tapahtuma-apu ja -suunnittelu

Ei pientä tai liian suurta...

…etteikö EK Event pyyhältäisi Eventti-biilillä apuun!

Vastaatko työpaikkasi kokous- ja tapahtumasuunnittelusta kaiken muun työn ohella? Oli kyseessä sitten henkilöstön kokous- tai tyhypäivä, asiakastilaisuus,  ihmiselämän juhlan arvoiset tilaisuudet, jätä ne käytännönasiat EK Eventille hoidettavaksi ja keskity itse enemmän duunipaikkasi tuloksen tekoon, tai, niistä juhlista nauttimiseen. Ei liian pientä saati liian suurta!

Tapahtuma-apu ja -suunnittelu / Event planning and event help

Oli kyseessä sitten henkilöstön kokous- tai tyhypäivä, juhla- tai asiakastilaisuustilaisuus, pieni tahi suuri tapahtuma, jätä ne käytännönasiat EK Eventille hoidettavaksi ja keskity itse enemmän duunipaikkasi tuloksen tekoon, tai, niistä juhlista nauttimiseen.

Rippijuhlat, häät, syntymäpäivät tai muut elämäsi juhlat. Tulen avuksesi joko vain apukädeksi tai juhlapäiväsi kokonaisvaltaiseen suunnitteluun.

Ole yhteydessä, niin suunnitellaan Sinun näköisesi juhla.

************************************************************************************************************************************************************************************************************

Whether it's a staff meeting or a wellnes day for stuff, a banquet or a customer event, a small or a big event, leave those practical matters to the EK Event and focus more on making your duo's place profitable or enjoying the event!

A banquet, wedding, birthday or other celebration of your life. I will be there to assist you either as a helping hand of catering or for the comprehensive planning of your party.

Get in touch and let´s plan a party for you.

Sporttiripari2020 konfirmaatio 5.7 & 12.7.20 juhlakattaus Nummen srk-salissa

Konfirmaatiopäivä, yksi suurimmista elämänjuhlista! Teemme juhlatilaisuudestasi ikimuistoisen!

Lahjakortti EK Event palveluihin

Anna lahjaksi elämys! 

EK Event'n lahjakortit käyvät maksuvälineenä niin päiväretkiin, yksittäisiin opastuksiin, kuin tapahtumasuunnitteluun.

Valittavanasi on 60€ lahjakortti, joka on perushinta 1h opastukselle. Lisäksi erikseen saatavilla myös vapaasti valittavalle summalle. Kysy lisää!

Ostamalla lahjakortin kauttani tuet samalla suomalaista pienyrittäjää sekä lähimatkailua!

Kiitos siis kun valitset kestävästi!