Päiväretket ja kierrokset

Buukkaa oma uniikki retkesi - myös esteettömästi!

Tutustutaan yhdessä yksittäisiin kohteisiin, kuten esimerkiksi Tytyrin Elämyskaivokseen, Lohjan Pyhän Laurin Kirkkoon, Ojamon tai Vohloisten kartanoon. Tai lähdetäänkö tutustumaan kaupunkiin Lohja-tutuksi kiertoajelulla. Miltäpä kuulostaisi ruukkiretki Läntisen-Uudenmaan ruukkialueille? Mustio, Antskog, Billnäs, Fiskars, Fagervig; jokaisella niistä oma tarina kerrottavanaan. Entäpä tehdäänkö yhdessä museokierros, jossa tutustutaan museoiden laadukkaisiin ja yksityiskohtaisiin näyttelyihin?

Katsohan alta tarjontaa ja buukkaa oma retkesi. Pystyn toteuttamaan retkiä myös esteettömästi! Kysy lisää!

Eikö mieluisaa valmista vaihtoehtoa meinaa löytyä? Ei hätää, kerro minulle mitä haluaisit Läntiseltä-Uudeltamaalta näkevän, niin kartoitetaa sopiva vaihtoehto sinulle!

Alkaen 295,00 € / 5 h

Näe ja koe oppaan kanssa Läntisen Uudenmaan historialliset ja kauniit ruukkialueet. Retken aikana nähdään niin Mustion, Antskog, Fiskars, Billnäs kuin Fagervik´n ruukkialueet. Verkkokaupan hinta on tarkoitettu 1-4 hlön ryhmälle ja sen kesto on 5h. Liikkuminen tapahtuu asiakaan omalla autolla. Hinta sisältää opastuksen kierroksen ajalle.

Halutessanne voimme lisätä omakustanteisia kahvi- ja ruokailupausseja taipaleelle, sekä lisäpalveluna mm. Mustion Linnan opastettu kartanokierros.

 

Isommille ryhmille ruukkiretki räätälöidään erikseen. Palvelu saatavilla myös linja-auto- tai tilataksi-kuljetuksen kanssa. 
HUOM! Myös liikuntarajoitteisillekin sopiva! 

Suunnitellaan yhdessä juuri Teille sopiva kokonaisuus! Hinta määräytyy kokonaisuuden mukaan.

Retki soveltuu myös esteettömän matkailijan ryhmälle!

Perustiedot

Lisätietoja:Kierroksen aloitus- ja päätöspaikka ellei toisin sovita:
Lohjan Kirkkokenttä, Kirkkokatu 1, 08150 Lohja

Kulku asiakkaan omalla autolla.
Lisäpalveluna kuljetus, ruokailut, kahvitukset, kartano- tai museokierrokset

Tiedustelut

EK Event
elina@ekevent.fi
+35840 707 8994
Y-tunnus: 2840040-1
Kauppias
EK Event
elina@ekevent.fi
+35840 707 8994
Y-tunnus: 2840040-1