Päiväretket ja kierrokset

Buukkaa oma uniikki retkesi - myös esteettömästi!

Tutustutaan yhdessä yksittäisiin kohteisiin, kuten esimerkiksi Tytyrin Elämyskaivokseen, Lohjan Pyhän Laurin Kirkkoon, Ojamon tai Vohloisten kartanoon. Tai lähdetäänkö tutustumaan kaupunkiin Lohja-tutuksi kiertoajelulla. Miltäpä kuulostaisi ruukkiretki Läntisen-Uudenmaan ruukkialueille? Mustio, Antskog, Billnäs, Fiskars, Fagervig; jokaisella niistä oma tarina kerrottavanaan. Entäpä tehdäänkö yhdessä museokierros, jossa tutustutaan museoiden laadukkaisiin ja yksityiskohtaisiin näyttelyihin?

Katsohan alta tarjontaa ja buukkaa oma retkesi. Pystyn toteuttamaan retkiä myös esteettömästi! Kysy lisää!

Eikö mieluisaa valmista vaihtoehtoa meinaa löytyä? Ei hätää, kerro minulle mitä haluaisit Läntiseltä-Uudeltamaalta näkevän, niin kartoitetaa sopiva vaihtoehto sinulle!

60,00 €

Anna lahjaksi elämys! 

EK Event'n lahjakortit käyvät maksuvälineenä niin päiväretkiin, yksittäisiin opastuksiin, kuin tapahtumasuunnitteluun.

Valittavanasi on 60€ lahjakortti, joka on perushinta 1h opastukselle. Lisäksi erikseen saatavilla myös vapaasti valittavalle summalle. Kysy lisää!

Ostamalla lahjakortin kauttani tuet samalla suomalaista pienyrittäjää sekä lähimatkailua!

Kiitos siis kun valitset kestävästi!

 

Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä maksun kirjautumisesta!

Sähköinen lahjakortti saapuu sähköpostiisi tilauksen maksamisen jälkeen,viimeistään seuraavana arkipäivänä, joten tämä on erinomainen lahja myös kiireiselle. Lahjakortti toimitetaan pdf-tiedostona, joka on helppo tulostaa A4-kokoiselle paperille tai edelleenlähettää sähköpostitse lahjansaajalle.

Muista lahjansaajaa varmasti mieluisalla lahjalla!

EK Event´n lahjakortti on täydellinen lahja esimerkiksi tuoreelle kaupunkilaiselle,  aktiviteetti-lahjaksi sekä joulu- tai synttärilahjaksi perheeseen. Lahjakortin voit hankkia ihan mille tahansa toivomallesi summalle. Verkkokaupasta ostettavissa 60€ summalla, muissa summissa olethan erikseen yhteydessä! Lahjakortilla on aina maksuton toimitus.

EK Event´n lahjakortti on taatusti kiva yllätys, sillä lahjan saaja voi itse valita juuri itselleen ja perheelleen mieluisimman opastusmuodon EK Event´n tarjonnasta. Lahjakortin saajan kanssa suunnitellaan yksilöity opastus, juuri heidän mielenkiinnon mukaisesti.

Lahjakortin käyttäminen

  • Lahjakortti hyödynnetään mainitsemalla lahjakortista varausta tehdessään

Huomaathan tämän

  • Lahjakortti on voimassa korttiin merkityn ajan – 1 vuoden ostohetkestä.
  • Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi.
  • Lahjakortista ei palauteta rahaa, mikäli ostosten loppusumma on pienempi kuin lahjakortin arvo.
  • Lahjakortin voi käyttää useammassa erässä 
  • Lahjakortilla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta sen jälkeen, kun lahjakortti on toimitettu. Ostamalla lahjakortin ostaja antaa suostumuksensa siihen, ettei lahjakortilla ole kaupan peruuttamisoikeutta.

Tiedustelut

EK Event
elina@ekevent.fi
+35840 707 8994
Y-tunnus: 2840040-1
Kauppias
EK Event
elina@ekevent.fi
+35840 707 8994
Y-tunnus: 2840040-1