Päiväretket ja kierrokset

Buukkaa oma uniikki retkesi - myös esteettömästi!

Tutustutaan yhdessä yksittäisiin kohteisiin, kuten esimerkiksi Tytyrin Elämyskaivokseen, Lohjan Pyhän Laurin Kirkkoon, Ojamon tai Vohloisten kartanoon. Tai lähdetäänkö tutustumaan kaupunkiin Lohja-tutuksi kiertoajelulla. Miltäpä kuulostaisi ruukkiretki Läntisen-Uudenmaan ruukkialueille? Mustio, Antskog, Billnäs, Fiskars, Fagervig; jokaisella niistä oma tarina kerrottavanaan. Entäpä tehdäänkö yhdessä museokierros, jossa tutustutaan museoiden laadukkaisiin ja yksityiskohtaisiin näyttelyihin?

Katsohan alta tarjontaa ja buukkaa oma retkesi. Pystyn toteuttamaan retkiä myös esteettömästi! Kysy lisää!

Eikö mieluisaa valmista vaihtoehtoa meinaa löytyä? Ei hätää, kerro minulle mitä haluaisit Läntiseltä-Uudeltamaalta näkevän, niin kartoitetaa sopiva vaihtoehto sinulle!

80,00 € / 2 h

Tutustu oman ryhmäsi kanssa ainutlaatuiseen matkailunähtävyyteen Lohjalla. 

Matkallasi maan alla koet ja näet miten yli 100-vuotias kalkkiteollisuus yhdessä KONEen huippumodernin hissiteknologian kanssa muodostavat upean ja ainutlaatusen kokonaisuuden. 

Kierroksen alussa kokoonnumme Elämyskaivoksen Kaivostuvalle, josta saamme kypärät mukaamme. Myös huopia on saatavilla, maan alla on nimittäin +8 astetta kostea ilma ympäri vuoden, joten kannattaa pukeutua lämpimästi. Kaivostupa on varusteltu inva-wc:llä.  

Varusteet saatuamme siirrymme inva-taksilla 80m syvyyteen NordKalkin ajoväylää pitkin. Ajomatkan kesto on n. 2min. Matka maan alle kestää autoon lastauksineen ja purkuineen n. 20 min.

80m maan pinnan alapuolella, 110-museotasolla vanhoilla kaivoskäytävillä koet kivensisäisen jännittävän maailman ja pääset mainaritunnelmaan. Kauempaa maan uumenista kantautuu ääniä, kun Nordkalk jatkaa kalkkikiven louhimista. Opastetun kierroksen kesto on kokonaisuudessaan n. 2,5h

 

Ehdoton käyntikohde!

Perustiedot

Kohde0Kuilukatu 42,08100 Lohja
Lisätietoja:Minimi hlömäärä on kaksi maksavaa asiakasta.
Mahdolliset avustajat veloituksetta.
.
.
Lohjan ja lähikuntien asukkaat voivat hyödyntää kuljetuksen osuuteen vammaispalvelun KELA-taksien kuljetuspalvelua. Silloin asiakas varaa itse kuljetuksen. Tämä tulee olla tiedossa opastusvarausta tehdessä.
.
.
Mikäli asiakas pystyy istuutumaan auton istuimelle, ja pyörätuolin/rollaattorin saa kasaan, voi kulku olla myös EK Eventin Eventti-biilillä. Kyseisen auton kapasiteetti on 8 asiakasta.

Tiedustelut

EK Event
elina@ekevent.fi
+35840 707 8994
Y-tunnus: 2840040-1
Kauppias
EK Event
elina@ekevent.fi
+35840 707 8994
Y-tunnus: 2840040-1