Päiväretket ja kierrokset

Buukkaa oma uniikki retkesi - myös esteettömästi!

Tutustutaan yhdessä yksittäisiin kohteisiin, kuten esimerkiksi Tytyrin Elämyskaivokseen, Lohjan Pyhän Laurin Kirkkoon, Ojamon tai Vohloisten kartanoon. Tai lähdetäänkö tutustumaan kaupunkiin Lohja-tutuksi kiertoajelulla. Miltäpä kuulostaisi ruukkiretki Läntisen-Uudenmaan ruukkialueille? Mustio, Antskog, Billnäs, Fiskars, Fagervig; jokaisella niistä oma tarina kerrottavanaan. Entäpä tehdäänkö yhdessä museokierros, jossa tutustutaan museoiden laadukkaisiin ja yksityiskohtaisiin näyttelyihin?

Katsohan alta tarjontaa ja buukkaa oma retkesi. Pystyn toteuttamaan retkiä myös esteettömästi! Kysy lisää!

Eikö mieluisaa valmista vaihtoehtoa meinaa löytyä? Ei hätää, kerro minulle mitä haluaisit Läntiseltä-Uudeltamaalta näkevän, niin kartoitetaa sopiva vaihtoehto sinulle!

20,00 € / 2 h

Mitä kaikkea Salpausselkä Lohjalla pitääkään sisällään? Salpausselän laella, -opastetulla kävelykierroksella Lohjanharjulla tutustutaan alueen historialliseen merkitykseen, kuullaan paikallisista toimijoista ja erityisesti ihastellaan Lohjan monipuolista luontoa ja pohditaan miten se oikein onkaan muodostunut.

Taukopaikalla nautitaan kupponen kuumaa / kylmää vuodenaika huomioiden. Nautitaan luonnon läheisyydestä ja raikkaasta ilmasta.

Kulkuväylämme on leveä kivituhlainen polku, jota pystyy taittamaan niin manuaalisella kuin sähköiselläkin pyörätuolilla sekä sähkömopolla. Myös rollaattorilla kulku onnistuu. Kierrokselle tulee matkaa yhteensä noin 2,5km. Kestoltaan kierros on n. 2h, asiakkaan aikataulutoiveet huomioiden.

Retkeä myydään lumettomana ajankohtana.

Perustiedot

Kohde0Runokatu 1,08100 Lohja
Lisätietoja:Verkkokauppai hinta voimassa kun ryhmässä vähintään 10 hlöä.
Olethan yhteydessä mikäli ryhmänne koko on pienempi.

Asiakkaalla oltava säänmukainen varustus.

Manuaalisella pyörätuolilla nokkapyörä helpottaa kulkemista, toki ilmankin pärjää loistavasti.
Ilmoitathan erikoisruokavaliot ennakkoon.

Lisämaksusta kuljetus joko invataksilla tai Eventti-biilillä (8+1).

Tiedustelut

EK Event
elina@ekevent.fi
+35840 707 8994
Y-tunnus: 2840040-1
Kauppias
EK Event
elina@ekevent.fi
+35840 707 8994
Y-tunnus: 2840040-1