Ajankohtaista

Ajankohtaista

Tiedote: 18.3.2020

EK Event’n palveluille saatavilla nyt myös lahjakortti. Verkkokaupassa saatavana 60€ lahjakortti, mutta erikseen tilauksesta myös muullekin summalle.

Katso lisää: Lahjakortti-kauppaan

 

Tiedote: 14.3.2020:

Matkailuyrittäjällä ei liiemmin turisteja tällä hetkellä kyydissä kuljeudu, joten Eventti-biilin voi hyvinkin täyttää vaikkapa kauppakasseilla 🛍

EK Event auttaa mielellään arkisissa askareissa kulukorvauksella niitä jotka tällä hetkellä apua tarvitsevat: kauppa-asioinnit, lastenhoito tai vaikka muutaman päivän arkiruoat valmiina kotiovellesi.

Alueena Lohja kokonaisuudessaan sekä Inkoo-Siuntio-Mustio.

Ole yhteydessä niin katsotaan miten voin avuksesi olla:

☎️ p. +35840 707 8994
📧 elina@gmail.com

Laitetaan hyvä kiertämään ❤️

-Elina

Eventti-biili
EK Eventin 1+8 paikkainen kuljetusväline “Eventti-biili”

 

 

Tiedote 11.3.2020:

Lohjan Juhlaserviisi on toiminut Lohjalla jo yli 20 vuotta ja nykyiset omistajat Hellevi ja Matti jäävät ansaitusti eläkkeelle 31.3.

Juhlaserviisi ottaa askeleen kohti uutta ja jännittävää aikaa, kun uusiksi yrittäjiksi suuriin saappaisiin hyppäävät EK Event’n Elina yhdessä Eleonoora Luodon kanssa.
Arvostamme yrityksen menneitä vuosia ja jatkammekin toimintaa samalla ammattitaidolla kuin aikaisemmatkin yrittäjät. Toimimme perinteitä kunnioittaen, mutta tuomme toimintaa lähemmäs tätä päivää pienillä ehostuksilla ja viilauksilla.

Jatkossa EK Event pyrkii enemmän keskittymään matkanjärjestämiseen, ja juhlatuotanto siirtyy pääpiirteissään Juhlaserviisin toiminnan alle. Kuitenkin nämä kaksi kokonaisuutta tulevat palvelemaan asiakkaita erittäin tiiviissä yhteistyössä luoden elämyksellisiä kokemuksia jatkossakin.

Tervetuloa seuraamaan matkaamme ja toteutetaan yhdessä elämäsi juhlat!

www.juhlaserviisi.fi sekä somessa @juhlaserviisi

Elina

 

 

Tiedote 19.11.2020

Elina Kaukojärvi ja Marko Leppä avaintehtäviin ilma-aseiden EM-kisoihin 2021

llma-aseiden EM-kilpailut järjestetään Suomessa vuonna 2021. Elina Kaukojärvi on nimitetty kisojen pääsihteeriksi ja Marko Leppä kilpailun johtajaksi.

Ilma-aseiden EM-kilpailut järjestetään Lohjalla sijaitsevassa Kisakallion urheiluopistossa 27.2.-7.3.2021. Kisoihin odotetaan osallistuvan vajaat 50 maata ja noin 750 urheiluampujaa. Valmentajat ja muut taustajoukot mukaan lukien kisavieraiden määrä nousee noin tuhanteen. Ilma-aseiden EM-kisat pidettiin edellisen kerran Suomessa vuonna 2012, jolloin kisapaikkana toimi Vierumäen urheiluopisto.

Suomen Ampumaurheiluliitto on nimittänyt Kisakallion EM-kisojen pääsihteeriksi lohjalaisen Elina Kaukojärven ja kilpailun johtajaksi haminalaisen Marko Lepän.

– Ampumaurheiluliiton silmissä kokonaisvastuu on minulla. Työnjako keskenämme menee niin, että minä vastaan asioista, jotka liittyvät kilpailemiseen ja Elina kaikesta sen ulkopuolella tapahtuvasta, Leppä selventää kaksikon työnjakoa.

Leppä toimi kilpailun johtajana myös Vierumäen EM-kisoissa.

Ilma-aseiden EM-kilpailuissa kilpaillaan miesten, naisten, poikien (M20) ja tyttöjen (N20) 10m ilmapistoolissa, ilmakiväärissä ja liikkuvan maalin lajeissa. Kisakalliossa nähdään samanlainen finaalipäivä kuin tämän vuoden EM-kilpailuissa Kroatian Osijekissa: kaikkien olympialajien finaalit ammutaan saman päivän aikana.

– Se sai niin hyvää palautetta, että meilläkin nähdään ampumaurheilun todellinen superlauantai, Leppä sanoo.

Kisakallion EM-kisojen ilmakiväärin ja -pistoolin peruskilpailut ammutaan 90-paikkaisella radalla, joka rakennetaan Susi Training Centeriin. Liikkuvan maalin peruskisat ammutaan päärakennuksen Taito-salissa. Kaikkien lajit finaalit ammutaan päärakennuksessa sijaitsevassa hallissa, jonne rakennetaan 400 katsojaa vetävä katsomo. Jäähalliin rakennetaan urheilijoiden ”olohuone” ja pukuhuoneet sekä yhteistyökumppaneiden näyttelytilat. Susi Center ja jäähalli yhdistetään tilapäisellä käytävällä.

Kisakalliossa järjestetään kaksi viikkoa ennen EM-kilpailuja ilma-aseiden SM-kilpailut (M, N, M20 ja N20), joissa on sama tuomaristo kuin EM-kisoissa ja joissa testataan laitteistoja.

Kaukojärvi tuntee hyvin niin Kisakallion kuin Ampumaurheiluliitonkin aiempien töidensä ansiosta. Hän työskenteli kymmenen vuoden ajan Kisakallion urheiluopistossa ja teki tiivistä yhteistyötä Ampumaurheiluliiton kanssa. Leppä puolestaan on aktiivinen toimija kansainvälisessä ja kotimaisessa ampumaurheilussa ja tuntee hyvin Kaukojärven sekä tämän työskentelytavan.

Kaukojärvellä on nyt oma matkailuun ja tapahtumasuunnitteluun ja -järjestelyihin erikoistunut yritys EK Event. Ampumaurheilun kansainvälisen arvokilpailun järjestäminen sopii hyvin hänelle:

– Asiat linkittyivät hyvin, ja minulla on nyt todella hyvä paikka näyttää, ennenkaikkea itselleni, oma osaamiseni. Mikä sen parempaa kuin toimia itselle tutussa ympäristössä hyväksi toteamani tapahtumatiimin kanssa.

– Haluan tehdä EM-kilpailuista minun näköiseni esteettömän tapahtuman ja tuoda niihin uuden näkökulman. Haluan myös käyttää mahdollisimman paljon paikallisuutta ja paikallista osaamista. Odotan kisoja innolla!

Kansainvälinen ampumaurheiluliitto (ISSF) järjestää Suomessa ensi vuoden syksynä kansainvälisen tuomarikurssin, jonka läpäisseet pääsevät heti tositoimiin Kisakallion EM-kilpailuissa. Kaukojärvi ja Leppä alkavat etsiä kisoihin vapaaehtoisia työntekijöitä ensi kevään aikana.